Meteen naar de inhoud

2040

2040 is ons motto. 2040 is niet alleen een leuk jaartal om naar uit te kijken, maar vormt de kern van alles wat we bij Headspace Station ondernemen. Het symboliseert een toekomstgerichte visie, een streven om continu voorbij de grenzen van het conventionele te kijken en te handelen. Of dat nou om conceptontwikkeling, fotografie, videografie of grafisch vormgeven gaat—de toekomst is onze leidraad, en het heden is onze speeltuin.

HET TEAM

Headspace Station is de samenkomst van drie makers—elk met een eigen specialisatie: van videografie en fotografie tot aan muziek produceren en grafische vormgeving. Plus, we zijn het ultieme bewijs dat een samenkomst van Amsterdam, Rotterdam en Den Haag prima samen gaat, zolang het niet over Ajax of Feyenoord gaat. Lees hieronder meer!

OIFIK YOUSSEFI

OPRICHTER

Oifik Youssefi (1992) heeft Headspace Station opgericht in 2020. Na een paar jaar te hebben gewerkt bij BNNVARA als mediamaker en als regisseur van reisvideo’s te hebben gewerkt in Nairobi…

VOORDAT JE WEGKLIKT...

WERKTIJDEN

Maandag tot donderdag: 08:00 - 17:30 (telefonisch bereikbaar tot 19:00)
Vrijdag - 8:00-16:00

ADRES

We zijn gevestigd in Den Haag en Amsterdam, maar als je het heel lief vraagt, vliegen we de volgende dag naar Amerika, of Groningen.